Lagu Campursari Ono Rondo

lagu campursari ono rondo
Lagu campursari ono rondo ono rondo rondo ngarep omah rondho ngarep omah mus mulyadi editor maymintaraga romo ono maling mus mulyadi rondo kempling mus mulyadi amp waldjinah tedjo amp soimah ghodane rondho arie koesmiran romo ono maling pop jawa koes plus ojo podo nelongso gending campursari katresnanku tembang kangen rondo ngansu mbok hyo mesem yen ing tawang wiluje rek ayo rek mus mulyadi pop jawa .

DOWNLOAD


lagu-campursari-ono-rondo 1

Rondho Ngarep Omah Mus Mulyadi Editor Maymintaraga

Rondho Ngarep Omah Mus Mulyadi Editor Maymintaraga ana randha manggon ngarep omahku yen w ruh aku deweke ngguya ngguyu saya yen ngerti aku namatke carane mlaku saya digawe gawe kira kira umure seket pitu wis meh padha karo yuswane ibu apa karepe aku ra...

lagu-campursari-ono-rondo 2

Pake Tole Datiek Dw Dan Gombloh

Pake Tole Datiek Dw Dan Gombloh ...

lagu-campursari-ono-rondo 3

Koes Plus Kaya Ngene Rasane

Koes Plus Kaya Ngene Rasane ...

lagu-campursari-ono-rondo 4

Didi Kempot Banyu Langit Official

Didi Kempot Banyu Langit Official didi kempot banyu langit official title banyu langit artist didi kempot songwriter didi kempot record label suara musik buana sumbu record klik untuk subscribe klik for subscribe ...